لمكونات
باذنجان
كاتشاب
فلفل ألوان
جبنة رومى مبشورة
جبنة موتزاريلا مبشورة
زيت للقلى
ملح
فلفل أسود
طريقة التحضير
- قطعى الباذنجان شرائح سميكة وإقلية فى الزيت نصف تسوية
- شوحى الفلفل الألوان فى الزيت على النار وتبليه بالملح والفلفل الأسود
- ضعى فى بايركس حلقات الباذنجان ثم الكاتشاب والجبن الرومى ثم الفلفل والجبنة الموتزاريلا
- ضعيها فى الفرن حتى تمام النضج وتسيح الجبنة وقدميها
- شوحى الفلفل الألوان فى الزيت على النار وتبليه بالملح والفلفل الأسود
- ضعى فى بايركس حلقات الباذنجان ثم الكاتشاب والجبن الرومى ثم الفلفل والجبنة الموتزاريلا
- ضعيها فى الفرن حتى تمام النضج وتسيح الجبنة وقدميها
-----------------------------------------------
0 التعليقات:
إرسال تعليق