الرئيسية

الحلويات

الحلويات
الحلويات

كتب الطبخ

الطورطات

العصائر

المعجنات

الخياطة

الكروشي

غرزة السموك

الماكرامي

باذنجان بالجبنة في الفرن

الخميس، 18 ديسمبر 2014


لمكونات

باذنجان

كاتشاب

فلفل ألوان

جبنة رومى مبشورة

جبنة موتزاريلا مبشورة

زيت للقلى

ملح

فلفل أسود

طريقة التحضير

- قطعى الباذنجان شرائح سميكة وإقلية فى الزيت نصف تسوية
- شوحى الفلفل الألوان فى الزيت على النار وتبليه بالملح والفلفل الأسود
- ضعى فى بايركس حلقات الباذنجان ثم الكاتشاب والجبن الرومى ثم الفلفل والجبنة الموتزاريلا
- ضعيها فى الفرن حتى تمام النضج وتسيح الجبنة وقدميها

-----------------------------------------------

مشاركات ذات الصلة

0 التعليقات:

إرسال تعليق

 
;